Glasbewassing

De term ‘glasbewassing’ is een verzamelnaam voor een breed aantal methoden en technieken die worden ingezet bij het reinigen van glazen puien en raampartijen. Door de opgelegde beperkingen voor het gebruik van ladders bij glasbewassing op hoogtes heeft PBC reiniging gezocht naar een alternatief. Hierbij is in eerste instantie gedacht aan hoogwerkers. Echter zijn deze duur in huur of aanschaf. Daarnaast zijn hoogwerkers weinig productief door hun afmetingen en gewicht. Uiteindelijk is daarom gekozen voor een professioneel telescopisch Osmose was systeem.


Buiten

Bij Osmose glasbewassing maken we gebruik van puur (osmose) water. Door het sterk reinigende vermogen van puur verwarmd water kunnen alle soorten oppervlakten gereinigd worden. Dit laatste zonder gebruik van chemie wat inhoud dat het niet milieubelastend is. We werken telescopisch vanaf de grond tot op hoogtes van wel 13,5 meter. De telescopische delen zijn van carbon met aan het uiteinde een water gevoede verwisselbare borstel. Het te reinigen oppervlak bepaalt uiteindelijk welk type borstel wij gebruiken. Met deze techniek en materiaal reinigen wij naast ramen ook gevels, markiezen, muurpanelen, trespa, zonnepanelen, vrachtwagens en zelfs schepen.

 
Binnen

PBC reiniging verzorgd natuurlijk ook binnen de glasbewassing bij bedrijven, instellingen en particulieren. Dit gebeurd op de traditionele manier met een inwasser en trekker. 


Conclusie

Wij hanteren het meest milieuvriendelijke en ergonomisch verantwoorde systemen voor de buiten- en  binnenglasbewassing.

1/10