top of page

Specialistische reiniging

Weersinvloeden en de daarbij meekomende vervuiling zoals verkeersuitstoot zijn een aanslag op het volledige exterieur van uw woning, bedrijfspand of fabriek. Dit zijn chemische en biologische vervuilingen die uw gevel ernstig aantasten. Door het toepassen van de juiste reinigingstechnieken en het aanbrengen van de juiste applicatie kan voor de toekomst de juiste bescherming geboden worden. Toepassingsmogelijkheden zijn er op alle soorten ondergronden.


Door middel van verwarmde osmose kunnen wij een reinigingstechniek aanbieden welke vaak voordeliger uitpakt als de reiniging op de conventionele manier. Ons systeem is uitermate geschikt voor het reinigen van allerlei kunststoffen, trespa, diverse soorten gevelbeplating en geschilderd houtwerk. Voor minerale ondergronden is de mogelijkheid van reinigen door middel van het osmose systeem niet altijd mogelijk. Ook graffiti verwijdering vraagt om een andere aanpak. Wij dienen dan over te gaan op een reiniging door middel van hogedruk en/of stoom.


U kunt ons altijd raadplegen betreffende alle voorkomende specialistische reinigingswerkzaamheden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op en ervaar zelf de vele mogelijkheden van PBC reiniging.

bottom of page