top of page

Gevelreiniging / dakenreiniging

Gevelreiniging

Het uiterlijk van uw woonhuis, bedrijfspand of fabriek is uw visitekaartje. Wanneer uw gevel of muren er schoon uit zien geeft dat een fris en helder beeld van uw bedrijf of woning. De gevelbekleding, de kozijnen, uw bedrijfslogo en reclameborden en de bestrating rondom uw bedrijfspand behoren natuurlijk ook tot dit geheel.


Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig? Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Door een gebrek aan onderhoud vervuilt de gevel en kan deze zelfs schade oplopen, denk hierbij aan vorstschade en vochtdoorslag. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat deze vochtwerend is.  Als uw wand vocht doorlaat dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen doordat deze dan in een betere staat is. PBC reiniging hanteert de modernste reinigingstechnieken en is een betrouwbare partner voor zorginstellingen, gemeenten, bedrijven, scholen en particulieren.


Dakenreiniging

In eerste instantie zorgt de reiniging van uw dak voor een frisse, schone en zelfs nieuwe uitstraling. Maar misschien nog wel belangrijker is het onderhoud. Uw dak is namelijk onderhevig aan vele soorten van vervuiling. Bekende boosdoeners zijn mos en algen. Deze tasten in veel gevallen uw dakpannen aan. Dakpannen kunnen hierdoor poreus raken en er kunnen beschadigingen optreden. Dakreiniging kan een goede oplossing zijn tegen dit probleem. Uw dakpannen laten behandelen is daarom een absolute aanrader. PBC reiniging is u hiervoor graag van dienst!


Uw dak wordt door PBC reiniging grondig gereinigd waarbij alle mossen en algen verwijderd worden. Om na deze reiniging een duurzame oplossing tegen mos- en algvorming te creëren is impregneren een waardevolle investering. Met deze techniek treedt er namelijk tot diep in de poriën bescherming op tegen vervuiling ,algen en mossen. Ook kunt u ervoor kiezen uw dak te laten onderhouden door middel van een periodieke ontalg- /ontmosbehandeling.


Door de uiterlijke verbetering en bescherming  van uw dak zal ook de waarde van uw woning of gebouw aanzienlijk stijgen!


Neem voor meer informatie over dakreiniging en impregneren eens vrijblijvend contact op en ervaar zelf de vele mogelijkheden van PBC reiniging.
 

bottom of page